stoltmammatiltre |@stoltmamma_til_tre

Spenningens time har kommet

  • 16.03.2017 - 22:21

Ja dere, da har spenningens time kommet, dere skal nå få se hva jeg har klart å få til uten en mann....

Jeg er så heldig å få samarbeide med Jollyroom og igår kom det en stor og spennende pakke . som dere leste igår måtte jeg gjennopplive handywoman og klare å få dette sammen selv, og det ble jammen bra om jeg selv skal si det....

Vi er jo så heldige at vi foreløpig har et soverom for lite.......... slik at Linus deler fortsatt soverom med oss, og da er selvsagt stuen full av leker, vi har prøvd forskjellige måter og har nå landet på en løsning som vi trives med. Det å ha leker i stuen er for oss helt naturlig så lenge vi har små barn. og med alle disse lekre barneroms møblene som nå er på markedet er det faktisk ikke noe problem. Vi har valgt en krok i stuen som vi dekorer slik at Linus på en måte har sitt eget rom der. Når det er sagt har vi en enorm stue så om vi bruker noen kvadrat til han er ikke det veldig merkbart, men for meg er det allikevel viktig at ting skal passe sammen og stuen er et oppholdsrom for alle slik at det er greit om det er litt hyggelig der. Og her skal det ære plass til alle.

Hos Jollyroom har jeg mange favoritter, noen av dem har jeg nå vært så heldig å få hjem i stuen min. Her finner du inspirasjon til Barnerommet . Jollyroom har et enormt varelager med mange kjente merker i lekkert interiør. Det er også gode priser og veldig ofte kan du finne ting på tilbud.

Linus har enormt med leker , og som den gutten han er går det mye i biler i alle varianter og farger. Jeg setter derfor pris på enkelt og lite farger på interiøret hans og leke kassene, for å skjule litt av fargeklattene hans. Så stilen vi nå har valgt er vel i tiden og ganske nøytral og delikat etter min mening.

Legger ved linker til det vi har valgt til Linus denne gangen slik at det er lettere for dere å finne frem om noe av det kunne falle i smak. Noe av det er faktisk også på tilbud så her kan det gjøres noen gode kjøp .

Cube Bokhylle

Lampe Med Tekst

Små Oppbevaringsbokser

Store Oppbevarings Kurver

Kiste Til Leker

Matte Med Bilbane

Bordet og stolene er også fra Alice&Fox

Så folkens, imponert over mine skruferdigheter .... hehe , men en mann trengtes hvertfall ikke til denne type montering .

Ps kisten var i bare løse deler 👍

En stoooor Overraskelse

  • 13.03.2017 - 15:07

Noe av det beste jeg vet er når det ligger hente lapper i postkasse, spesielt når jeg ikke helt vet eller husker hva det er. Fortsatt ringer ingen bjeller om hva dette kan være... Stor er den også, men myk.

Kjører som et svin hjem og er ikke sen med å rive opp posen... men her var det jaggu tre ting på en gang, for i posen lå det igjen pakker ,pent innpakket og et lite koselig kort fra Kristine fra http://mamsenmini.se/ . 

som ambassadør hadde hun lovet meg et par sko til Linus fra Mayoral men at det skulle komme en pakke til oss alle det var virkelig en stoooor overraskelse. klikk inn på linkene under for å se alt det lekre som fulgte med i pakken : 

De lekreste Mountain boots til Linus som jeg er så fornøyd med, Han er såååå fin i dem :-)

http://mamsenmini.se/produkt/mountain-boots/

 

Jeg var så heldig å få denne lekkerbisken fra Tina Wodstrup

http://mamsenmini.se/produkt/tip-dream/

 

Gaven til Sandra : 

http://mamsenmini.se/produkt/basic-angel/

 

I økologisk bomull kom denne under papiret til Leah : 

http://mamsenmini.se/produkt/office/

 

Om du ikke er interessert i akkurat mine produter finner du mye annet lekkert i nettbutikken til http://mamsenmini.se. Her finner du blant annet merker som : Tina Wudstrup, Mayoral Reima Pluss mange fler. 

 

Kos dere i en lekker butikk med enda mer lekkert å feste blikket på .

 

 

 

 

 

 

*Sponset innlegg*

stoltmammatiltre

Mitt navn er Ann Helen og jeg bor i Kodal som er ett lite tettsted i Vestfold fylke. Her vill du kunne lese om mitt liv som trebarns mor i vår lille verden For samarbeid eller spm ta kontakt pr Mail: stoltmammatiltre@gmail.com eller Instagram: @stoltmamma_til_tre

  • Følg bloggen:
  • Blogg.no
  • Facebook
  • Instagram
  • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no