stoltmammatiltre |@stoltmamma_til_tre

En viktig melding

 • 13.04.2017 - 08:49

Viktig viktig viktig

Favoritt nettbutikken min har salg igjen.

Kidsbrandstore finner du et mid season sale med rabatter opptil 60% på nesten hele butikken

Her har de alltid gode priser fra før og med 60% itillegg kan du virkelig gjøre noen bra kjøp her idag .

Her kan du være heldig å finne 17 mai og konfirmasjon klær til en grei pris.

Lykke til med shopping og fortsatt god påske

Mid Season Sale

Deilig lekkert sengetøy

 • 09.04.2017 - 08:51

Nå kan du virkelig gjøre et kupp hos Indusia .

Jeg er så heldig å få gi ut en rabattkode på hele 25% til dere flotte lesere. Koden er : godpåske

Gå gjerne inn å les om min erfaring med sengetøy fra Indusia i innlegget En Eller To I Senga

Go shopping søndag

Vi går for gull

 • 07.04.2017 - 09:49

Nå kan vi vel si at våren har kommet for å bli? litt kjølig er det riktignok enda men det får være lov bare det ikke snør og regner.

Her i huset er vi veldig gla i å være ute. og siden trampolinen er kommet på plass, er det ikke mye tid som tilbringes inne etter skole og barnehage. Linus har sluttet å gå "gjennom" huset for å komme ut, han hopper ut av bilen og løper rundt, rett bak til trampolinen og roper på Leah. Det er nemlig ekstra stas når storesøster kan hoppe med han, da ler de og skråler noe veldig.

Men det er fortsatt kaldt i luften så her kjører vi ull enda, fra innerst til ytterst. Hva gjør dere?

Leah tyr ofte til Ulvang genseren sin da hun slipper å bruke jakke.... prøver å fortelle henne at det kan være lurt å ta på vindjakke da genseren ikke stopper vinden, men hun mener at genseren er mer en bra nok og erstatter jakke, og at jeg bare bruker genseren... og det er riktig , jeg har nærmest bodd i min siden jeg fikk den, det er uten tvil den beste genseren jeg noen gang har hatt. Sandra og Vegard er misunnelig på oss, så spørs om ikke de også må få en.tenker dette er deilige gensere å ha med, når vi skal ut med båten. etter en lang dag med sol og bad kan bli litt kald når kvelden kommer.

så om du også Ønsker deg en slik genser? da kan du klikke inn på hjemmesiden til Ulvang. her finner du alt du måtte trenge til påsketuren, og kalde vår/sommerkvelder.

Ha en fin dag

Mitt liv før og etter

 • 06.04.2017 - 17:00

Her er det mye tanker om konfirmasjon om dagen. Jeg har en plan og mye av den håper jeg at jeg med litt hjelp kan klare å få i oppfyllelse.

Men en annen ting er gave, hva gir man til en 15 åring til konfirmasjon. hun selv sier hun ønsker seg penger, det nærmer seg jo moped tid, noeo også idag har blitt ganske kostbart. Men som jente er det jo sikkert også hyggelig å få litt smykker. selv om hun ikke er så "smykkete" nå , tipper jeg hun er som jenter flest og vil etterhvert sette stor pris på å ha et smykke sett eller to liggende. 

En annen ting som står på Sandra sin ønskeliste er rettetang. og det er ikke hvilken som helst, det er en fra GHD. Og det er jo ingen tvil om at det er den beste også i mine øyne som er på markedet nå. Det koster litt mer, men holder desto lenger, pluss at den er myyyyye enklere i bruk. jeg selv har et tykt hår med mye fall, så jeg pleier å si at i forhold til å få rett hår, hadde jeg et liv før og etter GHD.  Nå kan jeg rette håret på ti minutter fremfor en god time, som var helt vanlig tidligere, jeg har både platinium som er helt fantastisk og max. 

Detter er også stylere som er lekre å se på, og blir nesten som interiør på badet. 

Er dette noe for din konfirmant? da kan du klikke inn på GHD å se på utvalget av rettetenger.  GHD V gold professional styler kommer nå som limited edition pakke som også inneholder hårkremen : advanced split end therapy  . 

 

God shopping 
 

Vårfargene er på

 • 30.03.2017 - 18:48

Det er vår 🌸 disse lekre klærne får hos Sportmann .

Vi har alle tre på oss like Bestefartrøye i mykt og deilig stoff og ikke minst en herlig farge .

Leah og jeg har på oss Baggybukse fra redhill. Helt herlig å ha på , og morro å være like.

Her hos oss idag er det litt dusk i luften og litt vind da er det godt å ha en tynn Parkas å slenge over seg.

Gå inn på Sportmann og gjør noen gode kjøp.

FAKTA OM SPORTMANN AS:

Sportmann AS er en av Norges største og eldste nettbutikker for hele familien innenfor klær, sport og fritid.

Firmaet er familieeid og ble etablert i 1974. Sportmann ble startet som en postordrebedrift og har fulgt den

digitale utviklingen til å bli nettbutikk. Den første tiden var fokuset sportsklær og treningstøy til bla. klubb.

Den senere tiden har sortimentet endret seg til ca. 60% klær/fritidstøy og ca. 40% sport/treningstøy.

Dagens kundegruppe:

86% kvinner, 25-45 år, nedslagsfelt utenfor storbyene.

Ønsket målgruppe:

Netthandlende kvinner og menn i alderen 20-40 år.

Viktig å nå en yngre målgruppe som kan følge oss videre.

Innhold/sortiment. Hva vi tilbyr og til hvem?

Sport: treningstøy, sko, tilbehør

Mote: klær, tilbehør og sko

Praktiske og funksjonelle klær til barn/junior.

Sportmanns visjon, hvordan vi vil bli oppfattet:

Seriøse, ærlige og billige. Hos oss kan man gjøre gode kjøp på attraktive merkevarer.

Kvalitet til overraskende lave priser. Det skal være enkelt, raskt og trygt å handle hos oss.

Alt på et sted til hele familien.

I tillegg til nettbutikken har vi også en liten lokal butikk i Fredrikstad, Sportmann Outlet. Her har vi et stort utvalg av

vårt sortiment både til barn og voksne, med hovedfokus på dameprodukter. Kundene kan også velge å handle på nett

og hente pakken fraktfritt i butikken dagen etter.

*klærne er sponset av Sportmann

En eller to i sengen?

 • 26.03.2017 - 21:26

Herregud er det mulig. Jeg har alltid sagt at jeg aldri skal ha dobbel dyna . Når jeg går å legger meg for kvelden, er det beste å krype under dyna å rulle seg inn i den , slik at det ikke er en eneste glipe. Så har det seg jo sånn da , at Linus ofte og stort sett ligger under min dyne, så intullingen er ikke lenger helt det samme . så da tenkte jeg att kanskje vi skal prøve da , med en slik en dobbeldyne ....Å jammen har jeg blitt overrasket positivt , det er faktisk tro det eller ei ganske behagelig. En liten utfordring er det når Linus vill ha beina over dyna, mens mor og far på hver sin side ligger så godt inntullet det er mulig å gjøre . Men det føles greit og Linus skal jo i utgangspunktet ikke ligge i midten å sprelle med beina :-)

 

Både dyne og sengetøy er fra : Indusia

Sengetøyet har en morsom tekst og kvaliteten er super. De har masse lekkert i både enkel og dobbel dyne, til barn og voksen. Ta en titt inn til Indusia å Finn din favoritt .

Spenningens time har kommet

 • 16.03.2017 - 22:21

Ja dere, da har spenningens time kommet, dere skal nå få se hva jeg har klart å få til uten en mann....

Jeg er så heldig å få samarbeide med Jollyroom og igår kom det en stor og spennende pakke . som dere leste igår måtte jeg gjennopplive handywoman og klare å få dette sammen selv, og det ble jammen bra om jeg selv skal si det....

Vi er jo så heldige at vi foreløpig har et soverom for lite.......... slik at Linus deler fortsatt soverom med oss, og da er selvsagt stuen full av leker, vi har prøvd forskjellige måter og har nå landet på en løsning som vi trives med. Det å ha leker i stuen er for oss helt naturlig så lenge vi har små barn. og med alle disse lekre barneroms møblene som nå er på markedet er det faktisk ikke noe problem. Vi har valgt en krok i stuen som vi dekorer slik at Linus på en måte har sitt eget rom der. Når det er sagt har vi en enorm stue så om vi bruker noen kvadrat til han er ikke det veldig merkbart, men for meg er det allikevel viktig at ting skal passe sammen og stuen er et oppholdsrom for alle slik at det er greit om det er litt hyggelig der. Og her skal det ære plass til alle.

Hos Jollyroom har jeg mange favoritter, noen av dem har jeg nå vært så heldig å få hjem i stuen min. Her finner du inspirasjon til Barnerommet . Jollyroom har et enormt varelager med mange kjente merker i lekkert interiør. Det er også gode priser og veldig ofte kan du finne ting på tilbud.

Linus har enormt med leker , og som den gutten han er går det mye i biler i alle varianter og farger. Jeg setter derfor pris på enkelt og lite farger på interiøret hans og leke kassene, for å skjule litt av fargeklattene hans. Så stilen vi nå har valgt er vel i tiden og ganske nøytral og delikat etter min mening.

Legger ved linker til det vi har valgt til Linus denne gangen slik at det er lettere for dere å finne frem om noe av det kunne falle i smak. Noe av det er faktisk også på tilbud så her kan det gjøres noen gode kjøp .

Cube Bokhylle

Lampe Med Tekst

Små Oppbevaringsbokser

Store Oppbevarings Kurver

Kiste Til Leker

Matte Med Bilbane

Bordet og stolene er også fra Alice&Fox

Så folkens, imponert over mine skruferdigheter .... hehe , men en mann trengtes hvertfall ikke til denne type montering .

Ps kisten var i bare løse deler 👍

En stoooor Overraskelse

 • 13.03.2017 - 15:07

Noe av det beste jeg vet er når det ligger hente lapper i postkasse, spesielt når jeg ikke helt vet eller husker hva det er. Fortsatt ringer ingen bjeller om hva dette kan være... Stor er den også, men myk.

Kjører som et svin hjem og er ikke sen med å rive opp posen... men her var det jaggu tre ting på en gang, for i posen lå det igjen pakker ,pent innpakket og et lite koselig kort fra Kristine fra http://mamsenmini.se/ . 

som ambassadør hadde hun lovet meg et par sko til Linus fra Mayoral men at det skulle komme en pakke til oss alle det var virkelig en stoooor overraskelse. klikk inn på linkene under for å se alt det lekre som fulgte med i pakken : 

De lekreste Mountain boots til Linus som jeg er så fornøyd med, Han er såååå fin i dem :-)

http://mamsenmini.se/produkt/mountain-boots/

 

Jeg var så heldig å få denne lekkerbisken fra Tina Wodstrup

http://mamsenmini.se/produkt/tip-dream/

 

Gaven til Sandra : 

http://mamsenmini.se/produkt/basic-angel/

 

I økologisk bomull kom denne under papiret til Leah : 

http://mamsenmini.se/produkt/office/

 

Om du ikke er interessert i akkurat mine produter finner du mye annet lekkert i nettbutikken til http://mamsenmini.se. Her finner du blant annet merker som : Tina Wudstrup, Mayoral Reima Pluss mange fler. 

 

Kos dere i en lekker butikk med enda mer lekkert å feste blikket på .

 

 

 

 

 

 

*Sponset innlegg*

Tar du deg tid til deg selv?

 • 01.03.2017 - 09:41


 

 

Alle fortjener å skjemmes litt bort innimellom.

På lørdag var det min tur. Et besøk hos Elinora neglstudio for stell av negler. 

3 timer alene, uforstyrret føltes bare helt fantastisk. 

Elinora neglstudio ligger ved Haslesenteret i Sandefjord ( gamle Malia) Her blir du møtt av en nydelig dame fra Riga som har bodd i Norge i tre år. Hun prater bra norsk og er utrolig dyktig til det hun holder på med. 

Hun er utdannet i Riga men har også fullført kurs her i Norge for at kundene skal kunne se en norsk diplom. 

 

Jeg har prøvd mye rart av negler opp igjennom men har aldri med hånden på hjertet hatt så fine og vært så fornøyd som etter jeg var hos Elinora neglstudio. 

Folk legger merke til dem og kommenterer hvor lekre de er. hun legger det designet du måtte ønske- jeg har valgt å tradisjonelle franske. Hun bruker også GEL og IKKE akryl som er helsefarlig

Hun har gode priser og et hyggelig lokale. 

Klikk inn på facebook å følg henne på : Elinora neglstudio der kan du også bestille time :-)

  

En deilig vinterdag i barfota

 • 20.02.2017 - 14:53

Når man har små barn må man ut, uansett om man vil eller ikke. Derfor er det viktig for oss voksne også å ha gode klær som er skapt for vær og vind. Det er mye bra på markedet om dagen, men jeg har uten tvil funnet meg en favoritt jakke, som passer perfekt til en deilig vinterdag ute i solveggen, skiløypa eller bare ute for å lufte seg litt.

Dette er jakken fra barfota, den er lekker og den gir meg gode barndomsminner fra da jeg og mamma var på skiturer i go gammel stil med rød nikkers, hjemmestrikka strømper og ikke minst anorakk , gjerne med revepels.  

Dette er ingen tjukk klomsete jakke, men en deilig anorakk som du heller velger hva du tar på under iforhold til kulden som er ute og hva du skal. 

 

på Barfota sin hjemmeside  finner du masse flotte klær, anbefaler dere åta en titt innom for å bli kjent med siden og produktene.

 

Her kan du bare klikke inn allerede nå : http://www.barfota.no/  Du finner dem også for inspirasjon på instagram under : @barfotabypiadesign 
 

 

*sponset innlegg *

stoltmammatiltre

Mitt navn er Ann Helen og jeg bor i Kodal som er ett lite tettsted i Vestfold fylke. Her vill du kunne lese om mitt liv som trebarns mor i vår lille verden For samarbeid eller spm ta kontakt pr Mail: stoltmammatiltre@gmail.com eller Instagram: @stoltmamma_til_tre

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no