stoltmammatiltre |@stoltmamma_til_tre

Gamle hestesko

 • 05.04.2017 - 07:57

Det nærmer seg konfirmasjon til Sandra og jeg har mange ideer rundt dette. Invitasjonene ble denne gangen bestilt ferdig, da jeg rett og slett ikke fant gnist til å lage selv, men ellers skal alt av dekorasjoner lages, og håper påsken kan gi gnist til å starte på det prosjektet .

Jeg var jo så heldig å få tak i gamle hestesko her tidligere som jeg skal forvandle til bordkort . Men klarer ikke helt å bestemme meg om jeg skal ha de rustikk eller spraye de i sølv..... hva tenker du ?

Noen som har noen ideer , og erfaringer tar jeg gjerne imot med stor takk.

Jeg vill ha et klassisk å rent bord , og det går i fargene hvitt, sølv og rosa.

Legger ved noen bilder fra dåpen til Linus, der alt av dekorasjon ble laget .

23/33 jeg kan ikke se forskjell...

 • 18.02.2017 - 10:53

Et nytt innlegg fra den "gamle" bloggen som også er et av mine mest leste

Dette er like aktuelt idag så kom gjerne med innspill 💕

HJELP......... idag har jeg sendt den "lille" prinsessa mi i kirken for å bli presentert som konfirmant...... Jepp Hun er fjortis og konfirmant....... Jeg skriver det en gang til ..... hun er fjortis og konfirmant......

hvor gammel jeg er?????? 23?????? ops regnet visst feil........... men jeg ser ikke dag eldre ut enn 25....... ;-)

Det er veldig rart dette her med konfirmasjonen. Ikke bare er det stort for konfirmanten, men også foreldrene. Det er på en måte slutten på noe og starten på noe annet.

Sitter å ser på bilder fra hun var liten og tenker att det føltes som igår hvor jeg fikk henne i amrene for første gang. hun var det vakreste jeg noen gang hadde sett og jeg kunne bare ikke ta øynene vekk fra henne. Hele natten lå jeg å kikket på henne, smeiket på henne og luktet på henne. Den mest fantastiske skapningen som jeg noen gang hadde sett. Helt totalt oppslukt og forelsket.

Idag er hun 14 år, ungdom og FULL av hormoner...... Ganske søt fremdeles da, igrunn fortsatt den nydeligste fjortisen jeg vet om..... men også ganske uspiselig til tider. SÅ her i huset er det liv kan man si ;-)

Jeg må si att det å ha en konfirmant i hus er også ganske skremmende. Det er ikke mange år igjen før hun skal ut i verden og studere og utforske, tenker att det er en ekstra viktig tid som står for tur nå, spesielt som forelder. Viktig å la henne bli kjent med seg selv og få lov å utforske og teste grensene. Det viktige for meg som mamma er å ikke bli lurt, slik at hun vinner kampen. Det er viktig med grenser. Grenser viser kjærlighet og hun vill takke meg på ett senere tidspunktet i livet når hun skjønner att jeg sa nei fordi jeg er gla i og bryr meg og ikke sier det for å være slem.

Foreløpig er hun lett å ha med å gjøre og hun vet godt hvor grensen går om hva som er greit og ikke, men tipper hun vill komme til ett punkt hvor dette skal testes ut . Å ja jeg er nok sikkert naiv og hun har helt sikkert lurt meg mer enn en gang..... Men det man ikke vet, det har man ikke vondt av.....

SÅ er diskusjonene allerede igang om hvordan vi skal pynte bordene, hvor festen skal være og hva vi skal spise. Det meste er vi ganske enige om , men noen uenigheter har dukket opp, så da er spørsmålet : hvem av oss bestemmer? Hun som faktisk er konfirmanten, eller jeg som lager festen for henne?

Legg gjerne igjen bilder og tips fra deres konfirmasjon , vi trenger masse inspirasjon ;-)

Ha en fin dag alle fantastiske lesere

Et smykke fra kjæresten .

 • 08.02.2017 - 13:40

Endelig var dagen her. Dagen hun har ventet på i flere måneder og hatt nedtelling til.

Det er 7 Februar og Leah Louise er 10 år.

Tenk for 10 år siden luktet jeg på deg for første gang. Du var en nydelig baby , med kull svart hår, var rund og go i kinna og gyllen i huden.

Nå har du vokst deg opp så fin og så flott, ei jente med godt humør og alltid et smil på lur, du er familiens gledesspreder og apekatt.

Dagen startet med en god prat og kos i sengen sammen med Linus før skolen .

Da hun kom hjem var hun veldig spent på hva vi skulle siden jeg hadde lovet jeg hadde noe på

Lur. Vi tok en tur i lekebutikken og hun fikk velge en ting hun ønsket før middagen ble inntatt på MC Donald :-)

Flere var innom med gaver og Leah var i strålende humør .

Den søteste var vel "kjæresten" som var innom med gave , et smykke . Som jeg husker fra jeg var liten også , et hjerte som deles i to og man har hver sin del ❤ hun syns det ble en smule flaut men herregud så skjønne 💕💕

Dagen ble avsluttet med Leah og mamma på en helt super film på kino. Vaiana. Anbefales på

Det sterkeste , en flott familiefilm.

Oppsummert fra Leah så har dette vært en fantastisk fin dag , hun har kost seg og fått masse fine gaver 😊

Vaiana

En vellykket bursdagsfeiring er over

 • 03.02.2017 - 20:07

Da var en vellykket dag over. Leah Louise er super fornøyd med alt som ble gjort for henne . 11 flotte jenter har kosa seg meg lek , kaker og pizzasnurrer .

Må si det er hyggelig når man har stått flere timer på kjøkkenet og ungene spiser som bare det og skryter av maten etterpå.

Da er hvertfall noe gjort riktig :-)

Det ble servert pizzasnurrer, deilig sjokoladekake, muffins med smørkrem og masse godis .

Her i huset har det blitt tradisjon å lage adjektiv fortelling på bursdagen og det var selvsagt også på programmet i år. Det er virkelig en slager å anbefales sterkt . Det blir mye liv og røre rundt bordet når 11 jenter skal finne på ord :-) det er mye rart som kommer for å si det sånn , og det hender man må finne ett nytt ord..... ikke alt er egnet....

Nå er det godstolen og TV med Sandra . Leah koser seg med sin beste venninne som skal overnatte så helt ferdig er ikke festen hennes.

Ønsker dere alle en fortreffelig kveld💖

Det store valget er tatt.....

 • 02.02.2017 - 21:47

Etter masse frem og tilbake og ikke minst en god del gode tips, blir det pizzasnurrer til bursdagen i morgen.

Så i hele kveld har jeg stått og laget pizzasnurrer med masse godt fyll.

Det ble litt forskjellig innhold i disse da den ene liker ditt og den andre datt.

Jeg lagde noen standar med kjøttdeig og tomatsaus , noen med skinke og spekeskinke , noen med bare vanlig skinke og noen med kjøttdeig og pepperoni, alle fikk selvsagt en god dose ost på toppen :-)

Når jeg først var i bake modus ble det også laget en porsjon med ost/skinke snurrer som jentene elsker å ha i matboksen :-)

Nå er det natta slik at batteriene blir ladet til i morgen hvor det skal bakes kake, dekke bord , rydde og vaske litt . Er også spent på om Leah får sove godt i natt, hun gleder slik bare et barn kan glede seg , deg er godt å se, og gjør det ekstra godt å gjøre ting tipp topp for henne.

Pizzasnurrene ble i hvertfall godkjent 👍

God natt alle sammen .

Barneselskap

 • 01.02.2017 - 14:30

                                                                  ​ 

Det er to dager til Leah skal ha 10 års bursdag og jeg henger gaaaanske langt etter skjema..... Hun har sine ideer om det meste men mat har hun ikke bestemt seg for enda.....og ikke kaker..... med andre ord det hun har klart er "lekene" eller underholdingen som skal foregå. Noe som ikke er fullt like viktig for meg ... hehe :-) 

Jeg trenger sårt tips og ideer for hva jeg kan servere. de er 11 jentene som skal okkupere stua , så noe lett og uten for myyyye gris hadde vært topp.... 

I fjord serverte hun taco til mat, noe som egentlig er veldig greit, men det vill hun selvsagt ikke ha ...... 

Så ja tips taes imot med stoooor takk :-)


                                                    

 

                                                                

Dåpsdagen til Linus

 • 31.01.2017 - 10:20

Hei alle sammen :-) 

Som lovet kommer det en del av mine gamle innlegg fra bloggen på nouw over hit sakte men sikkert.

Idag vil jeg dele med dere fra dåpen til Linus 22.03.15 snart 2 år siden. 

Det er jammen skremmende hvor hvort tiden går......

 

Håper dere nyter bildene. 
Været er grått og trist idag, så da passer det fint med tilbakeblikk fra dåpen til Linus 💙
Bordet ble fylt med flotte smykker, bøker, servise og penger


 

Det gikk maaaange timer til bordpyntigen, ønsket att alt skulle være perfekt, og må si meg ganske så fornøyd 🌸

 


Kakebord
Med masse godt 😘
Hva er vel dåp uten ei skikkelig dåpskake? 
Nydelig både i utseende og smak. 
Innheholdt friske bær, krem og vaniljekrem.


 

Bordkort hjemmelaget med god hjelp fra min flotte svigermor. 

stoltmammatiltre

Mitt navn er Ann Helen og jeg bor i Kodal som er ett lite tettsted i Vestfold fylke. Her vill du kunne lese om mitt liv som trebarns mor i vår lille verden For samarbeid eller spm ta kontakt pr Mail: stoltmammatiltre@gmail.com eller Instagram: @stoltmamma_til_tre

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no